Curs Online cu Alberto Villoldo

Descoperă medicina energetică a arhitecților lumii sacre, în această călătorie în lumea șamanilor.

Cursul acesta poate să îți schimbe viața!

„Informațiile ne ajută să știm de ce suntem bolnavi și ce boli avem mai exact. Dar înțelepciunea înseamnă să știm cum să ne vindecăm.”

Începem pe 29.12.2023!

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

În acest curs vei afla cum:

Să-ți descoperi și să-ți purifici Câmpul de Energie Luminoasă

Să-ți folosești conștiința în afara spațiului și timpului

Să transformi în realitate visele despre viață, sănătate și lume

Acest preț special doar până pe 31.12.2023!

Plată integrală:
159 €
în loc de
499.00 €


primești acces nelimitat!
Poți plăti și în 4 rate. Fiecare rată în valoare de 40€

Informațiile ne ajută să știm de ce suntem bolnavi și ce boli avem mai exact. Dar înțelepciunea înseamnă să știm cum să ne vindecăm. Informația înseamnă ca apa este H2O. Înțelepciunea este aceea în care apa devine ploaie!

În știința vestică, privim lucrurile la microscop. Dar dacă privim prin capătul greșit al microscopului? Poate am uitat imaginea de ansamblu?

Sănătatea noastră este un produs derivat al stilului de viață: conexiunea noastră cu natura, dieta, spiritualitatea, iertarea și credințele.

„Șamanii cred că lumea există doar fiindcă noi i-am visat existența.”

Alberto Villoldo

Inginerii lumii sfinte

Șamanii știau asta de acum mai bine de 50.000 de ani și au început să studieze vindecarea. De-a lungul mileniilor, au acumulat mai multă înțelepciune și au înțeles tot mai multe despre lume și medicină decât putem înțelege astăzi prin intermediul fizicii moderne

Șamanii recunosc predispoziția oamenilor în câmpul de energie și lumină care-i înconjoară. Acesta acumulează informații, e software-ul vieții noastre. 

Șamanii au găsit tehnici care unifică acest câmp de lumină și pot rescrie istoria unei persoane

Zece lecții  care-ți vor transforma viața

Lecțiile video au subtitrare în limba română.

Istoria șamanismului:

Șamanismul - cea mai veche învățătură a omenirii. Cele patru stagii (pași) elementare ale creației și cum să pierdem frica de moarte.

Câmpul Energetic Luminos

În această lecție vom învăța despre  câmpurile energetice luminoase.  De asemenea, aflați cum să vă curățați câmpul energetic pentru a rămâne sănătos.

Importanța sufletului

În această lecție, vom afla despre legătura dintre câmpul energetic luminos și creier și unde se află sufletul. Aflați cum să-l îngrijiți pentru a vă asigura că conexiunea la creier nu este întreruptă.

Chakrele în șamanism

Vom explora sistemul energetic al corpului și semnificația chakrelor. Veți învăța cum să curățați blocajele din propriile chakre și pe cele ale persoanelor din jurul vostru.

Medicina Energetică

Cea mai importantă tehnică din medicina energetică se numește procesul de iluminare. Curăță-ți energiile dăunătoare de câmpul energetic luminos și le înlocuiește-le cu lumina.

Ce te împovărează

Veți afla că nu toată energia pe care o percepeți vă aparține și cum să vă eliberați de energiile negative și să le curățați.

Cinci benzi energetice pentru protecția ta 

În această lecție, veți învăța cum să folosiți ritualurile de protecție pentru a vă proteja de energia negativă prin țeserea benzilor energetice de protecție în propriul tău câmp de lumină

Pactul șamanilor

Intrați în legătură cu sufletul lumii. Descoperă puterile tale de vindecare. Comunicati cu protectorii pamantului si asumati-vă responsabilitatea pentru existenta pe pamant.

Șamanii călătoresc Dincolo

Aflați mai multe despre călătoriile șamanilor în viața de dincolo și descoperiți că moartea fizică a corpului nu este sfârșitul vieții spirituale. Moartea este pur și simplu o poartă către o altă lume.

Ritualuri ale morții

În ultima lecție veți învăța că în conformitate cu credințele șamanilor, nașterea și moartea au aceeași semnificație. Recapitularea, iertarea și permisiunea de a muri sunt cele trei lecții despre care veți învăța.

De asemenea, vă așteaptă cadouri bonus

În plus față de conținutul acestui curs, veți avea acces și la multe alte bonusuri, cum ar fi documentarul despre profețiile Inka și multe altele.

Acest preț special doar până pe 31.12.2023!

Plată integrală:
159 €
în loc de
499.00 €


primești acces nelimitat!
Poți plăti și în 4 rate. Fiecare rată în valoare de 40€

Începem pe 29.12.2023!

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Curs online

Cursul online al lui Alberto Villoldo cu zece lecții subtitrate în limba română.

valoare

499 €

Audiobook

Toate lecțiile pot fi descărcate ca fișiere audio în limba engleză. Le puteți încărca pe smartphone și le puteți asculta pe drum!

valoare

59 €

Caiet de exerciții

Puteți descărca în format PDF ghidul pentru conținutul întregului curs. Puteți reciti lecțiile pentru a aprofunda înțelegerea conceptelor oriunde v-ați afla.

valoare

37 €

Bonus

Cum să accesezi Fluxul Cosmic – Alberto Villoldo

valoare

39 €

Bonus

Cum să fii una cu natura ta infinită – Alberto Villoldo

valoare

39 €

Bonus

Documentar: Profețiile incașe despre Sfârșitul Timpului

valoare

39 €

Bonus

Iluminarea chakrelor

valoare

37 €

Bonus

Cum să accesezi fluxul energetic prin intermediul câmpului cuantic – Joe Dispenza

valoare

25 €

Bonus

Cei șase piloni ai Sinelui Vindecător – Interviu între Tracy Reid și Deepak Chopra

valoare

25 €

Valoare totală:

799 €

Prețul inițial

499 €

Prețul promoțional:

159 €

Acest preț special doar până pe 31.12.2023!

Plată integrală:
159 €
în loc de
499.00 €


primești acces nelimitat!
Poți plăti și în 4 rate. Fiecare rată în valoare de 40€

Începem pe 29.12.2023!

Pentru a beneficia la maxim de acest curs, este esențial să fii însoțit și îndrumat. În acest scop, vom începe și vom termina această călătorie împreună. După ce te-ai conectat la curs, poți urmări imediat prima lecție. După aceea, lecțiile se vor deschide din 3 în 3 zile pentru a da tuturor participanților oportunitatea de a face această minunată călătorie împreună!

14 - zile garanția returnării banilor!

Dacă acest curs nu-ţi satisface pe deplin aşteptările, ne poţi informa în decurs de 14 zile de la începerea cursului în ofertă şi noi îţi vom returna banii. Pur şi simplu trimite-ne un email şi vei primi în întregime preţul pe care l-ai plătit!

Ai un buget mic? Plătește în rate

Poți plăti în 4 rate mai mici, fiecare rată 40 de euro.

Banii nu trebuie să fie o problemă

Te afli într-o situație financiară mai puțin plăcută? Trimite-ne un mail pe romania@younity.one spune-ne care este problema ta, și noi vom încerca să găsim o soluție pentru tine.

 Alberto Villoldo

Înaintea călătoriilor sale, Alberto Villoldo a studiat corpul uman la Universitatea San Francisco. A învățat cum să păstreze sănătatea minții, creierului și corpului și cum apar bolile și a aflat cum apar bolile psihosomatice. Dar cum putem să ne vindecăm atât trupul, cât și mintea și spiritul?
 
Această întrebare l-a făcut să caute și concepții alternative. Concepții legate de spațiu și timp care diferă de concepțiile noastre vestice. A început să cerceteze diferențele culturale în perceperea spațiului și a timpului.
 
Și-a făcut bagajele și a părăsit laboratorul său pentru a călători în jungla amazoniană. De-a lungul călătoriilor sale, a cunoscut mulți șamani din Amazonia, Munții Anzi, Africa, Indonezia și Brazilia. A cunoscut oameni care pot vindeca trupul și pot menține sănătatea cu ajutorul puterii spiritului lor și a plantelor tămăduitoare.
 
A învățat multe de la ei, în primul rând ca antropolog în domeniul medicinei și apoi ca ucenic al acestor șamani.